Τηλ. παραγγελίες 
210.6251.763
210.8077.387
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
από 80€ και πάνω
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Φίλτρα νερού

 Η Χ.Α. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ασχολείται με συστήματα επεξεργασίας νερού από τις αρχές της δεκαετίας του 90, Η σημερινή μας εμπειρία και τεχνογνωσία μαζί με ισχυρές συνεργασίες με σοβαρούς ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς οίκους μας επιτρέπουν να μπορούμε να σας προμηθεύσουμε από ένα απλό φίλτρο βρύσης μέχρι συστήματα για βιομηχανία. 

Οι επιλογές μας βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και σε επιλογές σοβαρών υλικών και όχι σε προσεγγίσεις marketing με δήθεν προϊόντα που μπορούν να κάνουν τα πάντα. 

Για κάθε ανάγκη σας από το πότισμα ενός λαχανόκηπου και το φίλτρο μίας βρύσης έως και ανάγκες βιομηχανίας συμβουλευτείτε μας. Θα επιλέξουμε μαζί σας και με βάση τις εξειδικευμένες σας ανάγκες και την συγκεκριμένη ποιότητα του νερού της περιοχής σας, την απόλυτα σωστή λύση. 

Φυσικά δεν ξεχνάμε και τους τετράποδους φίλους μας.  Καθώς το σώμα τους αποτελείται από νερό σε ποσοστό 60-65% , έχουν παρόμοιες ανάγκες με τις δικές μας. Το καθαρό φιλτραρισμένο νερό τους βοηθά όσο και εμάς.

Θυμηθείτε, ΔΕΝ υπάρχει ένα φίλτρο για όλες τις χρήσεις. Το ΚΑΛΟ φίλτρο είναι αυτό που λύνει στοχευμένα το πρόβλημα του νερού της περιοχής σας. 


1 - 1 / 1 (1 Σελ.)

Φίλτρο Πλυντηρίων Ρούχων & Πιάτων

Κωδ. A1011900
Διαθέσιμο
19,00€ 15,32€ + ΦΠΑ

ESPA

© 2024 Water-filters.gr. All rights reserved. Designed by TotalWeb®.

0