Τηλ. παραγγελίες 
210.6251.763
210.8077.387
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
από 80€ και πάνω
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ταμπλέτες Υποχλωριώδους Ασβεστίου για απολύμανση νερού 1kg

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

  • Κωδικός Προϊόντος: Α1481000
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,00€
  • 12,90€ + ΦΠΑ

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ (Συσκευσία 1kg , σε μορφή δισκίων των 7 gr)

 

 Το υποχλωριώδες ασβέστιο σε στέρεα μορφή ταμπλέτας (δισκία) είναι κατάλληλο για απολύμανση δεξαμενών και δικτύων πόσιμου νερού.

Οι ταμπλέτες υποχλωριώδους ασβεστίου των 7gr χρειάζεται να τοποθετηθούν σε χλωριωτή (πλωτήρα) ή σε ειδική συσκευή χλωρίωσης, για να εξασφαλιστεί η ελεγχόμενη αποδέσμευση της δραστικής ουσίας των ταμπλετών. Άλλος ένας τρόπος είναι οι ταμπλέτες να διαλυθούν σε δοχείο και να διοχετευτούν στο νερό με τη χρήση δοσομετρικής αντλίας. Οι ανωτέρω περιπτώσεις είναι οι ενδεδειγμένες ώστε να επιτευχθεί με σωστό και ασφαλή τρόπο ή απολύμανση του νερού.

Για να επιτευχθεί η ενδεδειγμένη συγκέντρωση πρώτα πρέπει να υπολογιστεί ο όγκος του δοχείου /  δεξαμενής και έπειτα με βάση τη δοσολογία που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία να υπολογιστεί ή απαιτούμενη ποσότητα (βάρος σε gr) των ταμπλετών που θα χρησιμοποιηθεί. Επισημαίνεται ότι οι συσκευές διάλυσης πρέπει να είναι καθαρές και να προορίζονται για τη συγκεκριμένη χρήση (απολύμανση νερού με ταμπλέτες).

Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση του υποχλωριώδους ασβεστίου επειδή πρόκειται για χημική δραστική ουσία, να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες και προφυλάξεις που αναγράφονται στη συσκευασία.

Συνιστούμε σε κάθε περίπτωση, τον έλεγχο περιεκτικότητας του νερού σε ελεύθερο χλώριο με ειδική συσκευή, πχ φωτόμετρο ( κωδ. MW11)

Πιστοποιήσεις UN,EC,CAS, Πρότυπο ποσίμου νερού ΕΝ900.  Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ

 

  


Γράψτε μια αξιολόγηση για το προϊόν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ESPA

© 2024 Water-filters.gr. All rights reserved. Designed by TotalWeb®.

0