Τηλ. παραγγελίες 
210.6251.763
210.8077.387
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
από 80€ και πάνω
 • Το καλάθι μου

  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ 50lt ΔΙΠΛΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟΣ

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

 • Κωδικός Προϊόντος: Α5212006
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 942,00€
 • 759,68€ + ΦΠΑ


Αποσκληρυντής CRYSTAL SPRING πόσιμου νερού, χωριτικότητας 50 LIT ΡΗΤΙΝΗΣ ΜΕ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΗ εργοστασιακή ΚΕΦΑΛΗ RX και ξεχωριστά δοχεία άλμης και ρητίνης.

Οι αποσκληρυντές ρητίνης CRYSTAL SPRING είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης. Η λειτουργία του αποσκληρυντή γίνεται με την διέλευση του νερού από ένα δοχείο γεμισμένο με ειδική ρητίνη. Η ρητίνη αυτή είναι απολύτως ουδέτερη ώς προς την ποσιμότητα του νερού και κρατά στην επιφάνειά της τα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου που υπάρχουν στο σκληρό νερό, ενώ η διάρκεια ζωής της συνήθως ξεπερνά τα 10 έτη.. Το ποσοστό κατακράτησης των αλάτων είναι εύκολα ρυθμιζόμενο από τον χρήστη. Όταν η ρητίνη αυτή φτάσει σε κορεσμό, το σύστημα αυτόματα ξεπλένεται και πετά τα άλατα που έχει συγκρατήσει στην αποχέτευση . Αμέσως μετά , απολύτως αυτοματοποιημένα και χρησιμοποιώντας το αλατόνερο του κάδου, αναγεννάται η ρητίνη και το σύστημα επανέρχεται σε απόλυτα λειτουργική κατάσταση.

Μέγιστη ικανότητα ροής 4 κ.μ/ώρα.

Διατομή σύνδεσης 1'' για μεγάλη ροή αιχμής. 

Οι διαστάσεις του είναι: (κατά προσέγγιση) για το δοχείο ρητίνης   120 x  35 cm (Υ x Δ  ) και του δοχείου άλμης 100 x 50cm (Υ x Δ ).

Οι διαστάσεις ενδέχεται να διαφοροποιούνται αναλόγως των ιδιαίτερων αναγκών σας αλλά και των λεπτομερειών των κατασκευαστών των επιμέρους τμημάτων . 

Οι αποσκληρυντές μας προέρχονται από την  Ευρωπαϊκή Ένωση από  ηγετικούς κατασκευαστές ειδών επεξεργασίας νερού στην Ευρώπη , με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

Καλύπτονται από τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές ποιότητος. (CE , ISO, PZH, TUV κατά περίπτωση των επιμέρους μερών)

Με την εγκατάσταση ενός νέου αποσκληρυντή στην κατοικία σας απολαύστε τα πλεονεκτήματα του μαλακού νερού.. Οι αποσκληρυντές CRYSTAL SPRING ενσωματώνουν :
 1. ‘’Έξυπνο ‘’ Ογκομετρικό μηχανισμόόπου η ίδια η συσκευή μέσω αυτοματισμού υπολογίζει πότε θα γίνει η αναγέννηση. Με διαφορετικό προγραμματισμό, ο ίδιος αποσκληρυντής μπορεί να γίνει και χρονομετρικός, αναλόγως απαιτήσεων του χρήστη.
 2. Οικονομική και φιλικότερη στο περιβάλλον λειτουργία , με μεγάλη οικονομία σε νερό και αλάτι σε σύγκριση με παλαιότερης τεχνολογίας αποσκληρυντές..
 3. Αντοχή σε υψηλές πιέσεις. Υψηλής αντοχής συνθετικά μέρη.
 4. Πλήρως πιστοποιημένες για ποσιμότητα ρητίνες , συνθετικά μέρη και κεφαλές.. Εξαιρετικό DESIGN .
 5. Πολλά μοντέλα για κάθε χρήση. Εξειδικευμένες λύσεις ώστε να καλύπτεται κάθε οικιακή εφαρμογή ή επαγγελματική εφαρμογή .
 6. Αυτόματη ρύθμιση με προηγμένες τεχνολογίες και φιλικό στο χρήστη μενού.
 7. Εγκατάσταση και υποστήριξη από ειδικευμένους τεχνικούς μας.

Ο Αποσκληρυντής 50 λίτρων συνίσταται για επαγγελματική ή βαριά  οικιακή χρήση  αλλά κάθε εφαρμογή εξαρτάται από την ποιότητα του εισερχόμενου νερού που ποικίλει ανάλογα με την περιοχή και τον τρόπο ύδρευσης. Συμβουλευτείτε μας

Μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε ακόμα και για εξειδικευμένες περιπτώσεις.

 

Ετικέτες: αποσκληρυντής, νερό, αλάτι, μαλακό νερό, άλατα

Γράψτε μια αξιολόγηση για το προϊόν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ESPA

© 2024 Water-filters.gr. All rights reserved. Designed by TotalWeb®.

0