Τηλ. παραγγελίες 
210.6251.763
210.8077.387
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
από 80€ και πάνω
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Φίλτρα πόσιμου νερού

10/11/21
Φίλτρα πόσιμου νερού

 Η Χ.Α.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ  διαθέτει τα περισσότερα από τα προϊόντα που εισάγει από την Ευρωπαϊκή ένωση, με την ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΈΝΗ εμπορική ονομασία ''CRYSTAL SPRING WATER FILTERS''.

Σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκπομπές telemarketing, πωλούνται φίλτρα ποσίμου νερού με την επωνυμία CRYSTAL.

 Δεχόμαστε σχεδόν καθημερινά τηλεφωνήματα από αγοραστές των πιο πάνω προϊόντων, οι οποίοι διαμαρτύρονται σε εμάς , και δηλώνουν ότι τα παραλαμβάνουν σε συσκευασίες στις οποίες δεν αναγράφονται στοιχεία του κατασκευαστή ή  του πωλητή, δεν περιέχονται οδηγίες και δεν συνοδεύονται καν από παραστατικά πώλησης.

Οι αγοραστές αυτοί βρίσκουν την εταιρεία μας στο διαδίκτυο ή στους τηλεφωνικούς καταλόγους και λόγω την αναγραφής του σήματος CRYSTAL , θεωρούν πως είμαστε οι πωλητές.

Δυστυχώς, καμιά βοήθεια τεχνική ΄η άλλη μπορούμε  να προσφέρουμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Τα φίλτρα νερού αυτά δεν έχουν σχέση με τα πωλούμενα από εμάς με την επωνυμία CRYSTAL SPRING.

Εμείς θα παραμείνουμε απόλυτα τυπικοί.

Θα σας ενημερώνουμε πάντα με ακρίβεια και υπευθυνότητα για τα δικά μας προϊόντα . Όλα  μας τα φίλτρα και συσκευές, θα συνοδεύονται από πλήρεις οδηγίες , θα είναι πιστοποιημένα από Ευρωπαϊκούς οίκους και η εταιρεία μας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις , τεχνική βοήθεια και υποστήριξη μετά την πώληση.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και την εμπιστοσύνη σας !

ESPA

© 2024 Water-filters.gr. All rights reserved. Designed by TotalWeb®.

0